marți, 21 iunie 2011

Aquarium Barcelona

          Unul dintre cele mai importante atracții turistice ale Barcelonei este reprezentat, fără îndoială de Aquarium-ul din Barcelona datorită diversității de faună marină oferită spre vizionare turiștilor.
Aquarium Barcelona se află amplasat la capătul celebrei zone pietonale a Barcelonei, la Rambla, care leagă Placa de Catalunya de portul turistic din zona Port Vell de pe malul Marii Mediterane.
La o plimbare prelungită pe faleza Barcelonei se poate ajunge la plajele orașului Barcelona, situate în zona satului olimpic, unde vom întălni arhitectura modernă a orașului  construită cu prilejul Jocurilor Olimpice din 1992,
Intrarea la Aquarium Barcelona trebuie să reprezinte unul din obiectivele unei excursii la Barcelona, fiind obiectivul turistic cel mai vizitat după Sagrada Familia și stadionul echipei de fotbal F.C. Barcelona.
În interior vom descoperi o lume marină mirifică cu pești pirania sau rechini, vietăți marine din emisfera sudică sau din Marea Mediterană.Vizita la Barcelona ne oferă  un prilej unic de a pătrunde în intimitatea faunei marine.
Aquarium are un tunel subacvatic prin care se poate admira cea mai importantă parte a colecției de faună marină.Spectacolul este magnific și incitant nu doar pentru copii, ci și pentru persoanele mature.La intrare se stă la rând circa o oră sau chiar mai mult în perioadele de sezon turistic.
Aquarium Barcelona

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog